За пореден път Парис Хилтън доказа, че е един от най-лоялните

...
За пореден път Парис Хилтън доказа, че е един от най-лоялните
Коментари Харесай

Парис Хилтън се дегизира като Бритни Спиърс за Хелоуин

За следващ път Парис Хилтън потвърди, че е един от най-лоялните почитатели на Бритни Спиърс. Този Хелоун богатата наследница се дегизира съвсем като обичаната си певица.

Парис облече една от нейните емблематични визии от музикалния видеоклип „ Toxic “. 
Прочетете още
Хилтън, известна с любовта си към модата и поп културата, дойде на Хелоуин празненството на Касамигос в Лос Анджелис, облечена в наследник костюм на стюардеса, копие на този, който Спиърс носеше във видеото преди 20 години. " Toxic " излезе в ефира през 2003 и бързо се трансформира в един от най-известните клипове на Бритни.

Парис Хилтън показа тоалета си в Instagram, като го изпод написа: „ В чест на нашата кралица Честит Хелоуин #Само икони “.

Тази респект идва единствено дни откакто Бритни Спиърс издаде записките си „ Woman in Me “, в които тя описа за предишните си завършения с Парис. 

Там певицата разкри, че купонджийските им дни при започване на 2000-те години не са били толкоз диви, колкото ги показват медиите. В книгата тя също по този начин изрича високото си мнение за Хилтън, описвайки я като елегантна и оценявайки поддръжката й в сложни моменти.

Парис не пропуща да поддържа Бритни във всичките й борби през последните години - от проблемите с попечителството, през сватбата и развода й през последните месеци - богатата наследница постоянно е на страната на своята другарка.
   Вижте тази обява в Instagram.   
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР